Prosciutto bez kosti
Pro ty, kterým je celá kýta příliš velká, nabízíme porcovaná prosciutta v mnoha kategoriích v praktické variantě bez kosti. Všechny produkty obsahují pouze maso a sůl. Ideální ke krájení na nářezovém stroji nebo k ručnímu krájení nožem v praktickém stojánku. Šunky jsou vakuově baleny.

Od
1 190 Kč
(s DPH)
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 16 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
1 530 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
820 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
1 790 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
2 300 Kč
(s DPH)
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set půlky zadní nohy (kýty) DOP San Daniele se stojánkem a nožem. Délka zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set kusu vykostěné zadní nohy (kýta) dle výběru se stojánkem a nožem. Délka zrání 12 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set půlky vykostěné zadní nohy (kýty) prosciutta se stojánkem a nožem. Délkou zrání 12 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set půlky vykostěné zadní nohy (kýty) Prosciutto di Parma Etichetta Nera se stojánkem a nožem. Délka zrání 24 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set půlky vykostěné zadní nohy (kýty) Prosciutto di Parma se stojánkem a nožem. Délka zrání 16 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
On Top