Prosciutto s kostí
Prvotřídní italské šunky určené k tradičnímu krájení nožem ve stojanu. Každý to zvládne: stačí speciální nůž, pevný stojan a chuť si vychutnat autentické prosciutto v celé jeho kráse. Všechna naše prosciutta pocházejí od pečlivě vybraných výborců a neobsahují žádné chemické konzervanty. Kýty je možné uchovávat v pokojové teplotě – připravené k servírování, kdykoli dostanete chuť na skutečný klenot italské gastronomie.
Od
3 190 Kč
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
3 290 Kč
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Prosciutto je obalené v červeném chilli koření. Složení: vepřové maso, sůl, pepperoncino.
Od
3 290 Kč
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Obalené v černém pepři. Složení: vepřové maso, sůl, černý pepř.
Od
3 290 Kč
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Obalené v červeném pepři. Složení: vepřové maso, sůl, červený pepř.
Od
6 490 Kč
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 16 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
8 490 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP Parma. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
8 190 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
11 140 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 12 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl.
On Top