Prosciutto di San Daniele
Prosciutto di San Daniele je vysoce ceněná italská sušená šunka s chráněným označením původu (DOP), vyráběná výhradně ve městě San Daniele del Friuli. Vzniká z vybraných vepřových kýt bez použití konzervantů – pouze pomocí soli a času. Díky jedinečnému mikroklimatu oblasti a tradiční metodě zvané „pressatura“ má šunka typický podlouhlý tvar s kopýtkem. Zraje minimálně 13 měsíců v přirozených podmínkách. Výsledkem je šunka s jemnou strukturou, mramorovaným tukem, nízkým obsahem soli a sladkou, oříškovou chutí. Každý kus nese originální pečeť „San Daniele“, která zaručuje pravost a kvalitu produktu. Více v našem článku Co je prosciutto di San Daniele?

Od
1 790 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
8 190 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
11 140 Kč
(s DPH)
Poslední kusy skladem
Zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
Od
2 300 Kč
(s DPH)
Vykostěná zadní noha (kýta) z bílého prasete s délkou zrání 24 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
(s DPH)
Set půlky zadní nohy (kýty) DOP San Daniele se stojánkem a nožem. Délka zrání 20 měsíců. DOP San Daniele. Složení: vepřové maso, sůl.
On Top